Voor jongeren

Foto quote

Jeugd- en gezinsteams Alphen aan den Rijn

Voor jongeren

Ik heb hulp nodig

Ben je 16 jaar of ouder, voel je dat je vastloopt en hulp nodig hebt? Dan helpen wij je graag. Dit hoeft niet altijd direct jeugdhulp te zijn. Vul het aanmeldformulier volledig in zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Ben je nog geen 16? Dan verloopt de aanmelding via je ouders.

Direct aanmelden

Ondersteuning nodig?

Dan ontvang je na aanmelding een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking. Onze jeugd- en gezinsprofessionals gaan vervolgens met je aan de slag. Jouw gezin en waar nodig anderen, zoals de school of je huisarts, worden hier indien nodig bij betrokken. Zo maken we gebruik van alle mogelijke oplossingen voor jouw vragen.  

Wij kijken niet alleen naar jouw vragen maar ook naar andere problemen in je gezin zoals een echtscheiding of financiële problemen. Als er spanningen zijn in jouw gezin, heeft dit direct invloed op je.

Bijzondere jeugdhulp nodig?

Kan de jeugd- en gezinshulpprofessional jouw hulpvraag niet zelf oppakken? Dan regelen zij extra specialistische hulp. Wij werken hiervoor samen met verschillende jeugdhulpaanbieders in onze regio.

Je jeugd- en gezinshulpprofessional betrekt deze specialistische hulp bij jouw gezinsplan. Maar blijft zelf ook betrokken én blijft je contactpersoon. Zo voorkomen we dat je weer van voor af aan moet beginnen met jouw hulpvraag. 

Jongeren Informatie Punt (JIP)

Heb jij behoefte aan advies over werk, opleiding, geldzaken, huisvesting of andere praktische zorgen? En ben je tussen de 16 en 27 jaar? Onze samenwerkingspartner JIP geeft jou graag gratis advies.

Dame-praat-met-2-jongeren

Bescherming van jouw gegevens

Je privacy is belangrijk voor ons. Jouw aanmeldgegevens komen direct in een beveiligd systeem terecht waar alleen medewerkers in mogen kijken die daar bevoegd voor zijn. Je leest er alles over in onze privacyverklaring.

Aanmelden voor jeugdhulp

Aanmelden voor jeugdhulp

Velden met een * zijn verplicht.

Vul onderstaand formulier volledig in en druk op 'Versturen'. Wij bellen u binnen enkele weken voor het maken van een afspraak.

Let op!

Loopt de situatie thuis uit de hand en weet je niet meer wat je moet doen? Bel dan naar 0172 – 227 000.

Welk getal is het kleinst: twee of vier?