Regiebehandelaar

Ben je graag de spin in het web?

Dan is de functie van regiebehandelaar misschien wel iets voor jou! De regiebehandelaren die we zoeken hebben een WO+ opgeleid, een diagnostiek aantekening, een aanvullende opleiding tot Orthopedagoog generalist of GZ psycholoog en een beroepsregistratie NVO/BIG/SKJ. Gezamenlijk ondersteunen de regiebehandelaren het multidisciplinaire gezinsteam in het zo goed mogelijk uitvoeren van een multidisciplinair (veiligheids-) onderzoek, een interventie of een behandeltraject of voert deze zelfstandig uit. Je hebt als regiebehandelaar periodiek casusoverleg met de triageprofessionals over de complexe gezinnen in de werkvoorraad. Je houdt zicht op de gezinnen die ondersteuning krijgen van de specialisten en de therapie- en behandeltrajecten die worden uitgevoerd door de therapeuten en behandelaren in het team. In het geval van spoed denk je mee over passende stappen. Bij crisis en veiligheidsrisico’s volg je de hulpverlening intensief. Op een Verzoek Tot Onderzoek (VTO) voer je de eindredactie. Ook organiseer je intervisie voor gedragswetenschappers, de behandelaren en therapeuten, de specialisten en de triage- en preventieprofessionals in het multidisciplinair gezinsteam. Waar mogelijk zet je hierbij de resultaten van de datamonitoring op de effectiviteit van de jeugdhulp in.

In welke competenties herken jij jezelf?

Je kan goed zelfstandig werken, bezit een scherp analytisch vermogen, besluitvaardig en goed in het coachen van de medewerkers in jouw team.

Wat bieden wij jou

Salaris volgens de CAO Jeugdzorg in salarisschaal 12 ( € 4171,02 tot €6.564,26 bij een fulltime dienstverband van 36 uur).

Solliciteer direct