Gedragswetenschapper B

Ben jij de gedragswetenschapper die mee wil bouwen aan de nieuwe organisatie voor jeugdhulp? Solliciteer dan direct! Wij gaan graag met jou in gesprek.

Opleidingsniveau: WO/WO+

Ga jij ons team versterken?

Heb jij een WO+ opleiding en een basisaantekening diagnostiek? Dan ben jij mogelijk onze toekomstige bewaker van kwaliteit. Je volgt de gezinnen die zich met een hulpvraag melden van begin tot eind, op de achtergrond waar mogelijk en op de voorgrond waar nodig. Je ondersteunt de preventie- en triageprofessional bij het analyseren van vragenlijsten en het organiseren van een multidisciplinair overleg om de sterke kanten en risico's van een gezin goed in kaart te brengen. Wanneer het gezin wordt overgedragen naar het wijkteam ondersteun je gezins- en welzijnsprofessionals bij het realiseren van trajecten die precies lang genoeg duren en uit de meest passende interventies bestaan. Daarbij heb je oog voor de toepassing en mogelijkheden van sociale netwerkstrategieën. Groepsgesprekken met aanwezigheid van familie en bekenden voor het maken en uitvoeren van een plan moedig je aan.

Periodiek voer je gesprekken met de gezins- en welzijnsprofessionals om de gezinnen in hun begeleiding te bespreken en de voortgang te bewaken. Een gezinsprofessional kan je ook vragen om diagnostiek of een behandel- of therapietraject uit te voeren. Bij een crisis-, spoedsituatie of veiligheidsrisico's ben je nauw betrokken om steeds samen met de gezinsprofessional de juiste beslissingen te nemen. Je organiseert casuïstiekbesprekingen en intervisie en betrekt hierbij waar mogelijk de resultaten van de datamonitoring op de effectiviteit van de jeugdhulp.

Relevante beroepsregistratie, bijvoorbeeld NVO/BIG/SKJ.

In welke competenties herken jij jezelf?

Je kan goed zelfstandig werken, bezit een scherp analytisch vermogen, besluitvaardig en goed in het coachen van de medewerkers in jouw team.

Wat bieden wij jou

Salaris volgens de CAO Jeugdzorg in salarisschaal 11 (€ 3.786,70 tot € 5.722,20 bij een fulltime dienstverband van 36 uur)

Solliciteer direct